Földszint 2.
Tartalom

 
Menü
 
Elérhetőségeink

- nadasieri@upcmail.hu
  30/23-84-625

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Vendégkönyv
[44-25] [24-5] [4-1]

2014.01.23. 12:38 Idézet
Szegvári Menyhért

Köszönjük a fiúk nevében is a leveledet!

Szegvári Menyhért


2014.01.11. 11:19 Idézet

Véleményem a Halottaskönyvről.

Elég régóta élek, de ilyen színházat még nem láttam. Tökéletes abszurd világ, tökéletesen kivitelezett abszurd mozgás, abszurd fények és árnyékok, s mindezt az egész látványhoz nagyon illő zene kíséri.

A darab egy-egy része önmagában is kerek műalkotás, pl. a pelenkás csecsemő fetrengése a földön.

A befejező jelenetsor is nagyon tetszett.

És mindehhez még jön a rengeteg érdekes tárgy, és azok különleges használata.

A nézőnek előadás közben néha rajzfilmes asszociációi támadnak, másszor meg azt hiszi, egy Hieronymus Bosch festmény közepébe csöppent, időnként pedig Gulácsy és Rembrandt szelleme kísért.

Én azért meghúznám kicsit, tömöríteném, mert néha vontatottnak, unalmasnak éreztem. Főleg a harmadik részt. Szerintem lehetne tíz-húsz perccel rövidebb.

Egészen különleges élmény volt. Örülök, hogy részese lehettem ennek az előadásnak.

Magyar Elemér.


2013.02.23. 06:42 Idézet

 

Kedves Erika és Géza!
Óriási élmény volt számunkra a szombati "Parti-Nagy parti". Azt élveztük Jóskával, hogy a fszt2-be való belépés pillanatától kezdve a Papsajt vendégháztól való elköszönésig sokoldalú és intenzív kulturális és emberi élmények értek. Fantasztikus volt az előadás, az utána következő beszélgetés a színházban és nálatok. Köszönjük nektek!
 január 30., 17:56
Kedves Erika, fönti bejegyzést a fszt2 facebook oldalára írtam, de látom, hogy azt nem nagyon látogatják. Most bemásoltam ide. Puszi, Ágnes

 


2013.02.15. 00:29 Idézet

:))) Köszönöm a bejegyzésedet, naná, hogy nincs miért megsértődni. :)

Néha elgondolkodom, hogy mi lenne, ha megfelenék az elvárásoknak, nem \\\"zabálnék\\\" örömmel és visszatérnék a versenysúlyomhoz. Bizonyára nagyon büszke lennék a teljesítményemre. És állatira morcos lennék. Én egyszerűen imádok élni, amiben benne a kaja, pia, színház, nyuszik, röhögés, vendégfogadás... lehet, hogy ezért is tud működni az a kis \\\"koszos\\\" színház, ahol mindenki olyan lehet, amilyen. Nem kell álarcot ölteni, átváltozni \\\"nézővé\\\" , úgy csinálni, mintha az előadó egy másik bolygóról jött volna... egyszerűen ott kell lenni és hagyni hatni az előadót és azután a beszélgető nézőket.

 

Remélem, sokszor találkozunk nálunk. És köszönet a segítségedért is.

 


2013.02.14. 12:23 Idézet

Az egyszemélyes társulat

Talán nem sértődik meg, ha azt írom, első ránézésre egy kissé túlsúlyos asszonyság, aki, amikor a mini színház tágas konyhájában a lakásszínház háziasszonyaként forgolódik, tüsténkedik, úgy is néz ki, mint egy a vasárnapi ebédkészítéssel foglalatoskodó átlag háziasszony.

Abban a pillanatban azonban, amikor a lakásszínház tenyérnyi színpadára lép, legyen bár Edit Piaf vagy Sárbogárdi Jolán megszemélyesítője, csoda történik.

Keresem a szavakat, de tényleg csak erre a közhelyszerű megállapításra futja: csoda történik.

Már nem gondoljuk őt túlsúlyosnak, nem gondoljuk őt babos kendős háziasszonynak. Repül, szárnyal, lebeg, miközben egymaga alakít tucatnyi szerepet oly hevülettel, szuggesztív erővel és energiával, oly hitelességgel, amire tucatnyi színész sem lenne képes.  És mindezt olyan természetességgel, olyan egyszerűen csinálja, hogy az embernek óhatatlanul olyasmi gondolatok motoszkálnak a fejébe, ez a hölgy – és nem asszonyság! – ha akarna, tutira a vízen is tudna járni. (Vagy ami viszont még ennél is biztosabb, a csapvízből a szomjas nézőinek finom bort csinálni.)

Szóval művész ő, igazi művész. És ráadásul még olykor a fakanál is jól áll a kezében.


2013.01.01. 21:22 Idézet

Mi is reméljük, hogy még láthatjuk-hallhatjuk nálunk!


2012.12.09. 07:54 Idézet

Örülünk, hogy végighallgathattuk a világjáró mestert, sőt Mestert, vagyis Sanyi barátunkat. Nagyon gyorsan elszaladt az a két órahossza, amíg játszott nekünk. Többször is visszatapsoltuk, s amikor visszajött mindig hozott még valami új számot is. Kár, hogy nem volt telt ház, sajnálhatják, sőt irigykedhetnek, akik távol maradtak.

Köszönjük ezt a szép zenei Mikulás-ajándékot!

Remélem meg fogja még ismételni.

Kovács Katalin és Magyar Elemér


2012.10.13. 20:44 Idézet
Nádasi Erika

Kedves Erika és Zsolt!

 

Nagy öröm, ha jól érezték magukat, visszavárjuk Önöket nagy szeretettel.

Ígérjük, mi igyekezni fogunk továbbra is, hogy színesítsük a színházi palettát. .))))

 

Üdvözlettel:

 

Erika


2012.10.13. 06:07 Idézet

Tisztelt Művésznő!

 

Nagy élmény volt a péntek esti Zárt láncolat megtekintése.Remek darab mely az emberi igazság és  igaazságszolgáltatás lkérdéseit  feszegeti.: Köszönet Mgyar Elemérnek,kíváló színészi jéték köszönet a két színésznek.

Nem utolsó sorben önöknek akik megalakították ezt a lakászínházat!! Nagy értékkel gazdagodott városunk!!

Erika és Zsolt

 

 


2012.08.15. 22:19 Idézet
Nádasy Erika

Drága Barátaim!

 

Nagyon köszönöm a szép szavakat, néha elsodor az élet a számítógép mellől és hűtlennek látszom, mert nem válaszolok, mentségemre mondom, pizzába sütöm most az összes érzelmeimet. Nagyon jól vagyunk, remek helyünk van, a színház is megtalál időnként, most épp egy négy napos színházi baráti talákozó volt nálunk, nagy boldogság ez a különdíj-jelölés is, annál is inkább, mert ezzel felírt a szakma a színházi palettára Bennünket, Veletek együtt!!! Köszönet érte és úgy egyáltalán a szép estékért és beszélgetésekért. Mi igyekszünk továbbra is, látogassatok el hozzánk, közeli ismerőseinknek és barátainknak pedig üzenem, tényleg elég jó ez a pizza, ami kigyön a kemencéből, már én is megkóstoltam. :))) További szép nyarat és várunk Titeket mindig szeretettel:

Erika


2012.08.13. 20:36 Idézet
Vízkeletiné Judit

Drága Erika!

Hálás szívvel köszönöm az ÉLMÉNYT, amelyet a csodálatos Piaf előadás és a Vidám koldusok főpróbája nyújtott családomnak és nekem augusztus 10.-én Szalókon.

Remélem, hamarosan találkozunk a földszint 2-ben.

Szeretettel üdvözöllek:          Vízkeletiné Judit Kenderesről.

 

 


2012.08.01. 13:15 Idézet

Köszönjük Doktornő!

Reméljük, ez után is sűrűn találkozunk majd!

Nádsy-Szegvári


2012.07.30. 23:21 Idézet
Szigethy Anna

Drága Erika és Menyus!

Öszinte örömmel gratulálok a Szinikritikusok Különdíjára jelöléshez! Ez bizony komoly és elvitathatatlan szakmai elismerés!  

Élményt adott számomra minden előadás, amelynek részese lehettem, és sajnálom, hogy néhányat ki kellett hagynom.

Barátsággal:

Anna


2012.04.29. 12:30 Idézet

Drága Erika!

Tegnap,/ápr.28-án/ sikerült eljutnom a földszint 2-be.Hála érte a lányomnak,aki lehetővé tette,hogy Budapestről Egerbe eljussunk.Ő nem először járt ott és olyan elragadtatással beszélt a látottakról,hogy úgy éreztem,nekem is látnom kell.Nagy örömömre Piaf előadás volt,aki az egyik legkedvesebb énekesnőm.

Hát amit ott láttam,az maga volt a csoda! A műsor alatt kirázott a hideg,/na nem a hidegtől/ és csaknem végig sírtam./ Nem csak én!/Ilyen csodálatos hanggal,ilyen átéléssel előadott Piaf műsort még nem láttam.Utána személyesen is beszéltünk,mivel szerettem volna megköszönni ezt az óriási élményt.Az egyszerűséged és közvetlenséged azt mutatja,hogy nem csak mint művész,hanem mint ember is nagyszerű vagy!

Remélem még nyáron Szalókon sikerül találkoznunk.

Mégegyszer köszönöm ezt a csodát!

Szeretettel üdvözöllek

Jelencsikné Erzsi


2012.04.22. 00:37 Idézet

Köszönöm. Köszönjük. A fszt.2. ilyen. Reményeink szerint ilyen is marad, így hát várjuk mindig nagy szerettel.

Erika


2012.04.14 09:31
AnJe

„ Drága Művésznő!

Először sikerült elmennem az általam elképzelhetetlennek hitt lakásszínházba. Együtt sírtam és nevettem önnel. Bár telt ház volt, mégis mintha egyenként  személyre szólóan játszott volna.

Ma a tegnapi élmények után felkelve nincsen elképzelhetetlen. Köszönöm az élményt amit innentől kezdve nem fogok kihagyni és igyekszem szeretteimet is rávenni hogy látogassanak el egy új érzelem zsúfolt világba.

Mégegyszer köszönöm!

AnJe


2012.04.14. 09:31 Idézet
AnJe

Drága Művésznő!

Először sikerült elmennem az általam elképzelhetetlennek hitt lakásszínházba. Együtt sírtam és nevettem önnel. Bár telt ház volt, mégis mintha egyenként  személyre szólóan játszott volna.

Ma a tegnapi élmények után felkelve nincsen elképzelhetetlen. Köszönöm az élményt amit innentől kezdve nem fogok kihagyni és igyekszem szeretteimet is rávenni hogy látogassanak el egy új érzelem zsúfolt világba.

Mégegyszer köszönöm!

AnJe


2012.04.06. 16:32 Idézet
Nádasi Erika

Nagyon köszönöm a szép szavakat és az érdeklődést, igyekszem megszolgálni. :)))


2012.03.17 17:48
Ildikó

„ Drága Művésznő !

Másodszor sikerült eljutnom a lakásszínházába, ma délután nem voltunk túl sokan,   talán csak 10-en, de  mintha telt ház lett volna úgy játszott.  Felejthetetlen volt Shirley Valentine ! Köszönöm az élményt, az érzést ! Nálam lesz folyt. köv. :)

 


2012.04.06. 16:30 Idézet
Nádasi Erika

Gyertek, gyertek, sok jó ember kis helyen is sok jó ember. Lehet, hogy csak Proti zsebe lesz ma üres... .))) mint mindig, de azért szorítunk helyet. .)))

 


2012.04.03. 19:46 Idézet
Borza Attila

Kedves Erika / Menyus!

Úgy érzem, megint sikerűlt belenyúlni valami rendkívülibe!

Kiváncsian várom Váry Károly előadását.

Ha még van hely, ott leszünk első menyasszonyommal

Ha nem, bebújunk Proti zsebébe

Üdvözlettel: Attila / Erika


2012.03.24. 12:25 Idézet
Zsani

Nem gondoltam, hogy akár egy hangya még beférne, aztán bejött még vagy 15 ember. A telt ház enyhe kifejezés. Tallós Rita előadása szenzációs volt.

Köszönjük az élményt, és hogy létrehoztátok ezt a "színházat"! Ez a családias légkör nagyobb élményt adott, mint a bársonyszékes


[44-25] [24-5] [4-1]

  

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
Friss hozzászólások
 

 

 
Hírlevélre feliratkozás
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 

 


 

 

 
Tartalom

Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról